Mérleg

2024. 04. 02., k - 17:08
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Még mindig van, aki ittasan ül volán mögé.

Bár az utóbbi évek számadatai javuló tendenciát mutatnak, még mindig akad, aki a húsvéti időszakban ittasan vezet.

Mivel az ittas járművezetés a vezető baleseti okok között szerepel, ezért a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak azok kiszűrésére, akik alkoholtól befolyásolt állapotban ülnek biciklire, motorra vagy egyéb jármű volánja mögé.  

Ez alól a húsvéti időszak sem volt kivétel. A rendőrök az ellenőrzések során 327 ittas vezetőt vontak intézkedés alá, akik közül 186 személy ellen büntetőeljárás, 141 járművezető esetében pedig közigazgatási eljárás indult.   

 

Ön se legyen felelőtlen! Ne vezessen ittasan!

 

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.