Őrizetben a gázoló

2021. 12. 16., cs - 08:24
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki 2021. december 14-én 21 óra körül, Debrecenben a Pósa utcában elütött, egy korábban elesett, és emiatt az úttesten fekvő gyalogost, aki a helyszínen belehalt sérüléséibe. A gépjármű vezetője megállás, és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett, és halálos közúti közlekedési baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség jelentős erőkkel kezdte meg a gázoló és a gépjármű felkutatását. A nyomozás eredményeként 2021. december 15-én 12 óra körül Debrecen belvárosában megtalálták a balesettel érintett gépjárművet, illetve az azt vezető személyt. Megállapítást nyert, hogy a gépjárművet egy 65 éves budapesti, de Debrecenben élő férfi vezette, akit előállítottak a kapitányságra és gyanúsítottként kihallgattak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.