A badacsonytomaji rendőrök egy idős hölgynek segítettek

2023. 03. 03., p - 10:36
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Még időben érkezett a segítség.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. március 2-án délután arról, hogy Badacsonytomajon egy idős személy elesett az otthonában és nagyon rosszul érzi magát. A bejelentést követően a Badacsonytomaji Rendőrőrs körzeti megbízottjai azonnal a helyszínre indultak. Az ingatlan bejárati ajtaja előtt hallották, amint a 80 éves hölgy segítségért kiabál. Az egyenruhások egy ott talált kéziszerszám segítségével betörték az ajtó ablaküvegét, majd a belülről bezárt ajtót a zárban lévő kulccsal kinyitották. Az idős személy a hálószoba padlóján feküdt, arcán több zúzódás, kezén pedig erős duzzanat volt látható. A rendőrök azonnal elsősegélyben részesítették, majd felsegítették a földről, az ágyába helyezték és betakarták. Közben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik helyszínre érkezésük után megvizsgálták a hölgyet, és további orvosi ellátás céljából kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Lezárt akta: nagy tételben

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében aki két üzletbe betört Szegeden.