Életet mentettek a járőrök

2021. 09. 12., v - 09:19
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy végzetes lépésre elszánt férfit húztak ki a Tiszából a rendőrök Tokajnál.

Telefonon érkezett kétségbeesett bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. szeptember 11-én 19 óra után, amely szerint egy férfi a tokaji vasúti híd lábánál a Tiszába akarja vetni magát.

A helyi rendőrőrs járőrei - értesítésüket követően egy percen belül - megjelentek a helyszínen, ahol azt tapasztalták, hogy egy fiatalember a parti lépcsőn lehaladva már derékig elmerült a vízben.

Ekkor Mérész László r. főtörzsőrmester azonnal a vízbe gázolt és a férfi karját – az elmerülése előtti utolsó pillanatban - elkapva kihúzta őt a Tiszából.

Ekkor megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai is, akik a helyszínen ellátták a fiatalembert, majd kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer terjesztők, fogyasztók rendőrkézen

Az esztergomi nyomozók ez idáig 3 főt vettek őrizetbe, további 9 főt hallgattak ki gyanúsítottként. Több százezer forint készpénzt, különböző kábítószereket, és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket foglaltak le.

 

Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és megverték a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.