Elhárította a robbanásveszélyt

2022. 02. 14., h - 08:55
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Mesterlövész lőtte ki a veszélyes palackokat Pusztavám közelében.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2022. február 13-án reggel bejelentés érkezett arról, hogy Pusztavám külterületén kigyulladt egy gazdasági melléképület. A katasztrófavédelem munkatársai egy oxigén és egy disszugáz palackot távolítottak el az épületből, melyeket olyan nagymértékű hőterhelés ért, hogy fennállt a robbanás veszélye, ezért rendőri segítséget kértek a palackok kilövésére.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának mesterlövésze több célzott lövéssel nyomásmentesítette a túlhevült palackokat, melynek során sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.