Nem vezethetett volna, mégis megtette

2021. 11. 06., szo - 08:01
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Jogosítvány nélkül vezetett egy kölcsönkért autót egy férfi Leányváron.

A dorogi járőrök Leányváron állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2021. november 5-én késő délután. A rendőrök ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, ekkor derült ki, hogy az 50 éves férfinak korábban bevonták a jogosítványát. A sofőr elmondta az egyenruhásoknak, hogy a gépkocsi a testvére tulajdona, azt tőle kapta kölcsön tartós használatra.

A rendőrök a férfit előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, és felvették a kapcsolatot a jármű tulajdonosával, aki alátámasztotta a testvére által elmondottakat. A sofőr ellen engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult. A rendőrök a testvére ellen is eljárást indítottak, mivel úgy adta kölcsön az autóját, hogy tudta, rokonának nincs jogosítványa.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.