Többszörösen körözött férfit fogtak el a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök

2020. 05. 28., cs - 10:48
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Mindent bevetett a rejtőzködés érdekében, mégis bilincs került a kezére.

Egy éve menekült a hatóságok elől az a 49 éves bakonyszentlászlói lakos, aki ellen az elmúlt években a Győri Törvényszék négy elfogatóparancsot bocsátott ki kábítószer birtoklása, valamint egyéb bűncselekmények miatt. A körözött több mint egy éve aktívan bujkált a hatóságok elől, azonban 2020. május 27-én a hajnali órákban elfogták őt a rendőrök Győrben.

A férfi, a rejtőzködése során mindent technikai eszközt bevetett - még egy infraszenzoros webkamerát is telepített a lakóháza területére – annak érdekében, hogy ha a hatóságok tagjai felfedeznék rejtekhelyét, legyen lehetősége időben elmenekülni.

A körözöttet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és a Győri Rendőrkapitányság járőrei közös akció keretében fogták el. A 49 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, így megkezdhette a 6 éves börtönbüntetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét akcióban a drón

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrzik a 4-es számú főút balesetveszélyes szakaszát.

 

Összehangolt csapatmunka

A társszervek közös erőfeszítésének köszönhetően épségben megtalálták az erdőben eltévedt házaspárt.

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.