Vizit

2022. 01. 28., p - 20:48
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kórházban látogatta meg a BRFK egyik vezetője az asszonyt, akit szirénázó rendőrautó gázolt el.

Súlyos lábsérülést szenvedett az a 60 éves nő, akit Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton ütött el egy megkülönböztető jelzést használó rendőrautó 2022. január 28-án hajnali 3 óra előtt. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja. 

Dr. Markó Attila r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitányának rendészeti helyettese pénteken a kórházban látogatta meg az asszonyt, és mielőbbi felgyógyulása érdekében a BRFK támogatásáról biztosította. 

A rendőrök több gépkocsival egy menekülő autósnak voltak a nyomában, akit először azért akartak megállítani, mert a XV. kerületben egy egyirányú utcában a forgalommal szemben közlekedett. A sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, nekihajtott egy szolgálati gépkocsinak, és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérülést szenvedett. Menekülés közben egy másik szolgálati gépkocsinak is nekiütközött, ott nem sérült meg senki. Amikor a XVII. kerületben végül megállították, kiderült, hogy az autót egy 16 éves kamasz vezette - jogosítvány nélkül. Őt és két utasát a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 embercsempész, 22 migráns elfogva

A bátonyterenyei járőrök a város belterületén tartóztattak fel egy ukrán állampolgár által vezetett tehergépkocsit, amelynek rakterében több illegális migráns tartózkodott.

 

Felismeri őket?

Egymás után loptak, a VI. kerületi rendőrök keresik a három férfit.

 

Lezárt akta: bántotta, majd kirabolta

A Pest megyei nyomozók befejezték annak a 37 éves piliscsabai férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint megverte 65 éves áldozatát, majd néhány órával később visszament és kirabolta.