Köszönet a várostól

2021. 12. 21., k - 07:16
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az őrsparancsnoknak ítélték idén az Abony Város Közbiztonságáért díjat.

Ünnepélyes testületi ülésre invitálták András Hunor Lehel hadnagyot, a település rendőrőrsének mb. parancsnokát, aki +1 főként állományilletékes parancsnokát, Török Csaba ezredest, a Ceglédi Rendőrkapitányság vezetőjét vitte magával.

A helyi képviselő testület egyhangúlag döntött, idén a hadnagyot illeti az Abony Város Közbiztonságáért díj. Az elismerést Pető Zsolt, Abony polgármestere adta át.

András Hunor Lehel 2019. március 1-jétől parancsnokolja a helyi rendőrőrsöt. Az eddig eltöltött 2,8 év alatt többször bizonyította rátermettségét, határozottságát, elhivatottságát. Munkáját a felelősségteljesség és a város polgárainak szolgálata jellemzi, kiváló vezetői képességeiről rövid idő alatt megbizonyosodhattak.

A fiatal rendőrtiszt elismerésével a rendőrőrs állományának is köszönetet mondtak azért a munkáért, amit a település és az ott élők biztonságos és nyugodt mindennapjaiért tesznek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.