Megmenekült kisbagoly

2018. 04. 12., cs - 09:37
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Motoros rendőrök segítettek egy elgázolt fülesbaglyon Fegyverneknél.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály motoros járőrei idén, 2018. április 11-én álltak először szolgálatba járműveikkel a megye közútjain.

Cseh Tibor rendőr zászlós és Urbán Csaba rendőr törzszászlós a kora délutáni órákban a 34-es számú főúton, Fegyvernek külterületén, az úttesten egy sérült erdei fülesbaglyot találtak. A madár nem tudott elrepülni, láthatóan sérülései voltak. A rendőrök azonnal értesítették a Tevékenység-irányítási Központot az esetről és segítséget kértek. A helyi kollégák egy dobozt vittek a helyszínre, amibe óvatosan belehelyezték a „kis fülest”. A Hortobágyi Madárpark - Madárkórház Alapítvány munkatársai a védett madarat elszállították.

bbbb

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.