Országos Úszóbajnokságot tartottak Kecskeméten

2022. 11. 24., cs - 09:52
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tizedik alkalommal rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

A 2022. évi országos versenyt november 23-án – immár a hagyományoknak megfelelően – a Kecskeméti Fürdőben bonyolította le a megyei rendőr-főkapitányság. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság főtanácsadója nyitotta meg, a versenyzőket pedig a szervező főkapitányság vezetője, Dávid Károly rendőr vezérőrnagy köszöntötte.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 20 szerv összesen 186 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Az összetett csapatversenyben a Terrorelhárítási Központ úszói végeztek az I. helyen, II. helyezett a Készenléti Rendőrség csapata lett, míg a III. helyet a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői szerezték meg.

Országos rendőrfőkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Nagy Eszter, Budapesti Rendőr-főkapitányság és dr. Vizi Krisztián, Készenléti Rendőrség.

Belügyminisztériumi különdíjban részesült: Balogh Zsolt, Miskolci Rendvédelmi Technikum

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke az elmúlt évtized sport támogatásáért elismerésben részesítette Dávid Károly rendőr vezérőrnagyot, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem emlékszik rá, hogy jutott haza

Gyanúsítottként hallgattak ki a tamási rendőrök egy dúzsi férfit, aki egy Hertelend-pusztai telephelyről elkötött rakodógéppel próbált hazajutni.

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.