Baleset az M5 autópályán

2020. 09. 03., cs - 09:55
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szeged felé Inárcsnál ütközött több jármű.

Egyelőre tisztázatlan okból összeütközött három tehergépkocsi 2020. szeptember 3-án 9 óra 20 perc körül az M5 autópálya Szeged felé vezető oldalán. Az ócsai és az újhartyáni lehajtó között történt balesetben egy ember meghalt. A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, a munkálatok előrehaladtával szabadítják majd fel, addig a forgalmat terelik, azt a közeli üzemanyagtöltő állomáson keresztül engedik haladni. Az arra közlekedő járművek több kilométeren feltorlódtak.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek, az érintett útszakaszt - akiknek módjában áll - kerüljék el!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.