Baleset miatt félpályás útlezárás az M1-es autópályán, Börcs térségében

2021. 04. 01., cs - 07:07
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két Budapest irányába haladó jármű ütközött, a baleset során ketten megsérültek.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 131. kilométerszelvényében, Börcs térségében, 2021. április 1-én 6 óra 4 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Budapest irányába haladó személygépkocsi és egy tehergépjármű – tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött. A baleset során két ember megsérült, ellátásukat a mentőszolgálat munkatársai megkezdték.

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszon a a külső sávot lezárta. A forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon haladhat, amelynek következtében megközelítőleg 3 kilométeres torlódás alakult ki.

 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a helyszín közelében kellő körültekintéssel vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlekedésrendészeti összefoglaló

Fejér vármegyében a rendőrök 70 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, továbbá ellenőrizték passzív a biztonsági eszközök használatát és a sebességhatárok betartását is.

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.