Baleset miatt félpályás útlezárás az M1-es autópályán, Börcs térségében

2021. 04. 01., cs - 07:07
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két Budapest irányába haladó jármű ütközött, a baleset során ketten megsérültek.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 131. kilométerszelvényében, Börcs térségében, 2021. április 1-én 6 óra 4 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Budapest irányába haladó személygépkocsi és egy tehergépjármű – tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött. A baleset során két ember megsérült, ellátásukat a mentőszolgálat munkatársai megkezdték.

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszon a a külső sávot lezárta. A forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon haladhat, amelynek következtében megközelítőleg 3 kilométeres torlódás alakult ki.

 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a helyszín közelében kellő körültekintéssel vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.