Baleset miatti forgalomkorlátozás az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál

2021. 07. 15., cs - 14:15
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Több autó összeütközött, jelenleg egy sávon halad a forgalom.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2021. július 15-én 13 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 71-es kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon, ahol eddig tisztázatlan körülmények között hat személygépkocsi összeütközött. A balesettel érintett útszakaszon jelenleg egy sávon halad a forgalom, ezért jelentős torlódás alakult ki.

Kérjük, hogy óvatosan vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Prevenció az akcióban

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Bács-Kiskun megyében. Az akcióhoz a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság tagjai is csatlakoztak, akik ismertették a szabálytalankodókkal a biztonsági öv használatának fontosságát és speciális szimulátorral szemléltették életmentő funkcióját.