Forgalomkorlátozás az M7-es autópálya somogyi szakaszán

2021. 03. 16., k - 20:03
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Felborult egy autókat szállító kamion Zamárdi térségében, amely miatt Letenye irányába félpályás útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a 7-es számú főútvonalra terelik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2021. március 16-án 19 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 116+500. kilométerszelvényben Letenye irányába közlekedett egy járműszerelvény, amely eddig tisztázatlan körülmények miatt felborult. Személyi sérülés nem történt, azonban a rendőrök az autópályát a műszaki mentés idejére lezárták. A forgalmat Zamárdinál a 114-es kilométerszelvényben a 7-ös számú főútvonalra terelik, visszatérni Balatonföldvárnál, a 120-as kilométerszelvényben lehetséges.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.

 

Még kismotorral sem szabad!

A soproni rendőrök egy vélhetően ittas járművezetővel szemben intézkedtek, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett a városban.

 

50 helyett 103

A személygépkocsi vezetője a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.