Halálos baleset az 57-es főúton

2019. 09. 15., v - 18:26
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személy a helyszínen életét vesztette, teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között letért az útról, egy fának ütközött, majd az árokba csapódott egy személygépkocsi 2019. szeptember 15-én 17 óra 45 perckor az 57-es főúton, Babarc közelében.

A balesetben az elsődleges információk szerint hárman megsérültek, egy személy pedig olyan súlyos sérüléséket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Lánycsók és Szajk irányába lehet.

A baleset körülményeit a Mohácsi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.