Halálos baleset Gödöllőnél

2018. 11. 06., k - 07:52
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Két ember életét vesztette, amikor egy személyautó és egy tehergépjármű ütközött össze az M3-as autópályán. A rendőrök a forgalmat a 3-as főútra terelik.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között egy teherautó egy műszaki hiba miatt megálló személyautónak ütközött 2018. november 6-án 7 óra 10 perc körül (Gödöllő  közigazgatási területén) az M3 autópálya 32. kilométerénél, a főváros irányába tartó oldalon.

A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette. 

A rendőrök az autópályát lezárták, a forgalmat a bagi lehajtónál leterelik a 3. számú főútra. Az autósok a gödöllői lehajtónál térhetnek vissza.  

  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: elfogták a tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki Szegeden bemászott két udvarba, hogy onnan lopjon.

 

Halálos közlekedési baleset Békés megyében

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.