Halálos baleset Sajóhídvégen

2019. 12. 19., cs - 21:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy úton fekvő férfi veszítette életét Sajóhídvég település belterületén.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. december 19-én 20 óra körül, Sajóhídvégen a Táncsics Mihály utcában egy személygépkocsi vezetője áthajtott egy férfin, aki az úton feküdt. A 22 éves sajóhídvégi személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére a teljes útszakaszt lezárta, a forgalmat Sajóhídvég, József Attila utca irányába tereli.

Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.