Halálos közlekedési baleset Vas megyében

2020. 03. 03., k - 05:22
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök a 87-es számú főúton, Táplánszentkereszt külterületén.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. március 3-án, 4 óra 50 perc körüli időben a 87-es számú főút 18-as kilométerszelvényénél. Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi és egy kistehergépkocsi ütközött. A személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket, mindkét irányból Táplánszentkereszt belterületén át terelik.

 

Kérjük, a járművezetők az adott útszakaszon fokozott figyelemmel és körültekintéssel haladjanak!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.