Két baleset történt az 52-es számú főúton

2017. 12. 22., p - 07:50
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Balesetek miatt teljes útlezárás van Solt és Fülöpszállás közelében is.

 

A főút 44500-as kilométerénél, Solt közelében 2017. december 22-én 7 óra 10 perc körül egy járműszerelvény megcsúszott az úton, melynek következtében keresztbefordult, így jelenleg a főutat teljes szélességében elfoglalja. A közlekedők az 5305-ös úton tudnak kerülni.

Néhány perccel később az 52-es főút és a Budapest-Kiskunhalas vasútvonal kereszteződésénél is baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy betegszállító jármű és egy vonat ütközött össze. A balesetben két személy könnyebben megsérült. Ezen a helyen kerülni nem lehet, jelenleg teljes az útlezárás, így torlódásra lehet számítani.

Vezessenek óvatosan és körültekintően!

Teljes útlezárás Solt közelében

Terelés

Teljes útlezárás a fülöpszállási vasúti átjáróban


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.