Meghalt a gyalogos

2023. 03. 25., szo - 08:05
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kerepesen gázolta el egy autó.

Kerepes, Mogyoródi út és a Nefelejcs utca kereszteződésében közlekedett egy személygépkocsi 2023. március 24-én 18 óra 30 perc körül, amikor elütött egy úttesten -nem kijelölt gyalogos-átkelőhelyen- átkelni szándékozó 84 éves nőt. A gyalogos életéért a mentősök hiába küzdöttek, a kórházba szállítás közben belehalt elszenvedett sérüléseibe.

A rendőrök a 26 éves galgahévízi sofőrrel szemben drogtesztet végeztek, ami THC-re pozitív értéket mutatott, továbbá a férfinek vezetői engedélye sem volt. 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt a 26 éves férfit őrizetbe vette.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.