Megszűnt az útlezárás Városlődnél

2020. 09. 25., p - 19:22
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a halálos közlekedési baleset helyszínelését a 8-as számú főúton.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos közlekedési baleset történt 2020. szeptember 25-én 15 óra 50 perc körül a 8-as számú főút 74. kilométerszelvényében, Városlőd határában. Egy 46 éves káptalanfai nő személygépkocsival közlekedett Veszprém felől Ajka irányába, mikor az előtte haladó járműszerelvény előzésébe kezdett. A szemből érkező gépkocsi vezetője még el tudta kerülni az ütközést, azonban érintőlegesen nekiütközött a külső sávban haladó gépjárműnek. Az előzést folytató jármű ezután félfrontálisan nekiment a szemből érkező kistehergépkocsinak, majd frontálisan a mögötte haladó autónak is. A balesetben öten megsérültek, a kistehergépkocsi 31 éves veszprémi sofőrje, valamint a mögötte lévő jármű hátsó utasa, egy 55 éves ajkai nő a helyszínen életét vesztette.

A közlekedési baleset helyszínelését és a műszaki mentést a rendőrök befejezték, a forgalom ismét zavartalanul halad.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.