Teljes pályazár Monor térségében-frissítve

2021. 12. 16., cs - 11:10
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M4 autóút Budapest felé vezető oldalán öt baleset is történt.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, az M4 autóút Budapest felé vezető oldalának 35-ös kilométerszelvényétől mintegy hat kilométeres útszakaszon 2021. december 16-án reggel több baleset történt.

A csúszós, jeges úton, öt különböző helyszínen, összesen 14 jármű ütközött egymással. Az egyik, 35-ös kilométerszelvényben lévő balesetben egy ember súlyosan megsérült, egy másik, a 37-es kilométerszelvényben történt ütközés következtében egy 22 éves sofőr életét vesztette. A jelenlegi adatok szerint a többi baleset anyagi kárral végződött.

A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a helyszínelés folyamatban van. A forgalmat a 41-es kilométerszelvénynél lévő gombai kihajtónál a 4-es főút irányába terelik. 

Kérjük, akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.