Továbbra is dolgoznak a szakemberek a nyolc halállal végződött baleset helyszínén

2021. 08. 15., v - 12:27
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszíni szemlét követően megkezdték az árokba borult autóbusz kiemelését. A kárhely felszámolása még várhatóan órákig eltarthat. Torlódásra kell számítani! A rendőrség kerülőutak igénybevételét javasolja.

Mint arról korábban hírt adtunk 2021. augusztus 15-én 4 óra 55 perckor halálos tömegszerencsétlenség történt az M7-es autópálya Budapest felé vezető pályatest 70. kilométerében, Szabadbattyán térségében.

Eddigi adataink szerint a balesetet szenvedett autóbusz Horvátországból visszatérő utasokat szállított, amikor eddig tisztázatlan okból árokba hajtott. Az autóbuszon 56 fő tartózkodott. Nyolcan, az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életüket vesztették, a többieket különböző fokú sérüléssel láttak el, illetve szállítottak kórházba a mentők helyszínre érkezett munkatársai.

 

A balesethelyszínelést követően megkezdődött a sérült gépjármű kiemelése. A műszaki mentés és az út megtisztítása várhatóan még több órát vesz igénybe. A forgalmat a rendőrök a szabadbattyáni lehajtónál leterelik, visszatérés a következő felhajtónál lehetséges.

Jelentős a forgalom, így a torlódás is a Balaton déli partjától a főváros felé. A rendőrök javasolják, hogy a közlekedők indulás előtt tájékozódjanak és vegyenek igénybe alternatív útvonalakat. A Fejér megyei rendőrök kérik, aki teheti térjen le a balatonvilágosi csomópontnál a 64-es főútra Simontornya felé, majd a 61-es főút érintésével Dunaföldvárnál az M6-os autópályán tovább a főváros irányába.

 

Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben az ékszerrabló

A ferencvárosi rendőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint közel 4,5 millió forint értékben rabolt ki egy üzletet.