Tragédia a buszmegállóban

2020. 09. 04., p - 07:40
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Mikrobusz hajtott egy buszmegállóban várakozók közé a 441. számú főúton.

Az elsődleges adatok szerint egy, a 441. számú főúton Cegléd irányából Nagykőrös felé közlekedő mikrobusz 2020. szeptember 4-én 6 óra 50 perc körül - egyelőre tisztázatlan okból - egy buszmegállóba hajtott. A baleset következtében többen megsérültek, ketten a helyszínen meghaltak.

A rendőrök a mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a munkálatok előrehaladtával szabadítják majd fel.

 

Kérjük, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, a lezárással érintett útszakaszt - akiknek módjukban áll - kerüljék el!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.