Tragédia az 5202-s úton

2021. 01. 04., h - 07:33
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Két autó ütközött, egy ember meghalt.

Egyelőre tisztázatlan okból ütközött frontálisan két személygépkocsi 2021. január 4-én 6 óra 20 perc körül az 5202-s út Bugyi és Felsővány települések közötti szakaszán. A baleset következtében az egyik jármű sofőrje, egy 45 éves budapesti nő a helyszínen életét vesztette, a másik jármű vezetője, egy 44 éves budapesti nő könnyű sérülést szenvedett.

A baleset miatt az érintett útszakaszon teljes szélességében lezárták az 5202-s utat. A helyszíni szemle és a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan nyitják majd meg újra a forgalom számára.

Kérjük, fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.