Tragédia Dabason

2020. 10. 19., h - 07:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy terepjáró egy nőt.

Az 5. számú főúton, Dabas belterületén, a Dabas-Gyón vasútállomás közelében történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset 2020. október 19-én 5 óra 15 perc körül. Egy 66 éves nyárlőrinci férfi haladt terepjárójával, amikor elütött egy, a gyalogos-átkelőhelyen elektromos kerékpárját toló, 40 éves helyi nőt. A nő a baleset következtében a helyszínen meghalt. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott szonda negatív eredményt hozott.

Az 5. számú főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat - rendőri irányítás mellett - a környező utcákon keresztül (Vacsi út - Kossuth út - Bartók Béla út) elterelik.

A balesettel érintett útszakaszt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan nyitják majd meg újra az arra közlekedők részére.

Kérjük, fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Zéró tolerancia

Éjszakai ellenőrzés mérlege Óbudán: 51 járművezetőből öt bizonyult ittasnak, egy kábítószer hatása alatt állt.