Véget ért az útlezárás Pusztamonostor külterületén

2020. 03. 07., szo - 03:49
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a baleset helyszínelése a 32-es számú főúton, Pusztamonostor külterületén.

Mint arról korábban már hírt adtunk, egy személy életét vesztette abban közúti közlekedési balesetben, ami 2020. március 6-án 23 óra 30 perc körül történt a 32-es számú főúton, Pusztamonostor külterületén. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elütött az úttesten egy gyalogost, aki a baleset következtében életét vesztette. A baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.