Odaadta robogóját ittas barátjának a fiatal, a rendőrök mindkettejüket elfogták

2020. 08. 03., h - 13:12
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai egy 19 és egy 20 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök 2020. augusztus 3-ára virradó éjszaka Balatonfüreden igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 20 éves szolnoki lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett. A fiatal elmondta a rendőröknek azt is, hogy egyik ismerőse adta neki kölcsön a robogót. A rendőrök a jármű tulajdonosát, aki tisztában volt barátja ittasságával, rövid időn belül a városban elfogták.

Mindkét személyt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. A 20 éves szolnoki férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség, míg 19 éves kincsesbányai barátjával szemben járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

 

Lezárt akta: Olajozott lehúzás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték a nyomozást három mohácsi férfival szemben, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítottak meg.