Az ideiglenes megelőző távoltartásról értekeztek

2018. 11. 16., p - 09:14
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szakemberek tartottak elméleti és gyakorlati képzést a Tolna megyei rendőröknek Szekszárdon.

A megyeszékhelyen szerveztek képzést a bűnügyi és rendészeti szakterületen, a hozzátartozói és kapcsolati erőszakkal foglalkozó rendőrök részére a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai 2018. november 15-én. A rendezvényen megjelenteket Dr. Kovács Zoltán r. ezredes, a rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntette.

kép

A délelőtt folyamán a résztvevők a kapcsolati és a hozzátartozók közötti erőszak témájában hallhattak előadásokat az Országos Rendőr-főkapitányság, a szekszárdi Humánszolgáltató Központ, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársaitól.

kép

A délutáni előadások alkalmával pedig a bíróság, az ügyészség és a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a témában jelentkező rendőri feladatokkal kapcsolatban adtak gyakorlati tanácsokat a kollégáknak.

kép


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.