Biztonságban a nyári szünidő alatt

2020. 07. 02., cs - 14:31
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési előadással hívták fel a táborozó gyermekek figyelmét a szünidő veszélyeire a bicskei rendőrök.

A Bicskei Rendőrkapitányság kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fiatalok figyelmét felhívja a nyári szünetben néhány fontos prevenciót szolgáló momentumra. A megelőzés jegyében Csillag - Simon Katalin rendőr főtörzsőrmester, a Bicskei Rendőrkapitányság bűnmegelőzési eladója 2020. július 1-jén a kapitányság épületében izgalmas bűnmegelőzési foglalkozáson hívta fel táborozó fiatalok figyelmét az otthon tartózkodás veszélyeire, személyes biztonságuk és értéktárgyaik védelmére, az internet biztonságos használatára, a kábítószer fogyasztás veszélyeire, illetve annak következményeire, valamint a 112-es segélyhívószám helyes használatára.  A rendőrség munkatársa és a gyerekek kötetlen beszélgetés során vitatták meg a korosztályukat leginkább fenyegető bűncselekmények megelőzésének módjait, ezzel is bővítve a bűnmegelőzéssel kapcsolatos ismereteiket. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.