Bikesafe Sajóhídvégen

2022. 04. 05., k - 15:34
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik a rendőrség kerékpárokra specializált vagyonvédelmi programja.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnmegelőzéssel foglalkozó szakemberei.2022. április 5-én a délelőtti órákban Sajóhídvég településen végeztek ingyenes Bikesafe kerékpár-regisztrációt.

A rendőrök azon túl, hogy rögzítették a kerékpárok azonosító adatait – így az alvázszámát, különös ismertetőjegyeit -  le is fotózták a kétkerekűeket. Az összegyűjtött adatokat a Bikesafe Országos Kerékpár Regisztrációs rendszer adatbázisában is rögzítették, így is elősegítve azt, hogy egy esetlegesen ellopott kerékpár megtalálása során az visszakerüljön jogos tulajdonosához.

A rendőrségi szakemberek az adatrögzítésen túl felhívták az érdeklődők figyelmét arra, hogy a bicikliket minden esetben lakatolják le egy elmozdíthatatlanul rögzített tárgyhoz, továbbá arra is, hogy ne hagyjanak értéket kerékpárjuk csomagtartóján.

kép

 

kép

 

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.