Bikesafe Sajóhídvégen

2022. 04. 05., k - 15:34
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik a rendőrség kerékpárokra specializált vagyonvédelmi programja.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnmegelőzéssel foglalkozó szakemberei.2022. április 5-én a délelőtti órákban Sajóhídvég településen végeztek ingyenes Bikesafe kerékpár-regisztrációt.

A rendőrök azon túl, hogy rögzítették a kerékpárok azonosító adatait – így az alvázszámát, különös ismertetőjegyeit -  le is fotózták a kétkerekűeket. Az összegyűjtött adatokat a Bikesafe Országos Kerékpár Regisztrációs rendszer adatbázisában is rögzítették, így is elősegítve azt, hogy egy esetlegesen ellopott kerékpár megtalálása során az visszakerüljön jogos tulajdonosához.

A rendőrségi szakemberek az adatrögzítésen túl felhívták az érdeklődők figyelmét arra, hogy a bicikliket minden esetben lakatolják le egy elmozdíthatatlanul rögzített tárgyhoz, továbbá arra is, hogy ne hagyjanak értéket kerékpárjuk csomagtartóján.

kép

 

kép

 

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyitott autóból lopott

A szolnoki nyomozók elfogták azt a helyi fiatalt, aki kihasználta a lezáratlan gépjármű állapotát, és abból készpénzt lopott.

 

Szemfüles volt a szabadnapos rendőr

Pihenőidejét töltő kollégának tűnt fel egy gyanús kocsi Zombán, melynek csak a hátulján volt egy rendszám, ezért szolgálatba helyezte magát és értesítette a szolgálatban lévő egyenruhásokat is.

 

Visszaadták

A maglódi rendőrök elcsípték a biciklitolvajt, három órán belül már jogos tulajdonosánál landolt a drótszamár.

 

A motorosok biztonságáért

Nyáron, a jó idő a szabadba hív, így egyre több motoros vesz részt a közúti közlekedésben, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében a biztonságos vezetésre hívja fel a sofőrök figyelmét.

 

Tragédia

Motoros vesztette életét egy 6-os úton történt közlekedési balesetben.

 

Hosszú a lopások listája

Nincs kizárva, hogy a kerecsendi férfi hasonló bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható.

 

Soha ne vezessenek ittasan!

Az ittas járművezetők kiszűrése a fő célja a csütörtöki naptól Nógrád megyében végrehajtásra kerülő rendőri ellenőrzéseknek.