Átadás-on

2022. 10. 22., szo - 09:46
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászberényi rendőrök Jászapátin csaptak le egy dílerre és vásárlójára, miután megtörtént az átadás-átvétel.

A Jászberényi Rendőrkapitányság indított nyomozást, miután olyan információ jutott birtokukba, hogy egy jászapáti nő kábítószerrel kereskedik, melyet 1000 Ft/adag áron főként helyi lakosok körében értékesít, ráadásul alkalmi vevői között 18. év alattiak is vannak.

A jászsági rendőrök jól megtervezett és összehangolt rendőri intézkedés keretében 2022. október 20-án este csaptak le a kereskedőre, miután lakásán épp egyik vevőjét látta el az általa árusított szerrel. A nyomozók a vásárló ruházatában alufóliába csomagolva 11 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak. A kereskedő lakásán kutatást tartottak, melynek során 48 darab alufólia pakkba kiporciózott összesen 28 gramm fehér színű kábítószergyanús port, 1 db mérleget, 2 db mobiltelefont és a vagyonvisszaszerzés érdekében 409.000 forintot és 98 gramm arany ékszert foglaltak le.

Az elsődleges vizsgálatok alapján a gyanúsított lakásán talált fehér por N-Ethylbuhedrone, valamint N-ethyl hexedrone HCI vegyületet tartalmaz mely új pszichoaktív anyagnak és kábítószernek minősül.  

A nyomozók az 57 éves nőt 2 rendbeli új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 1 rendbeli kábítószer kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.