Polgárőr tartotta vissza a betörőt

2024. 06. 14., p - 10:30
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem tudott ellopni semmit, mérgében végül egy autót rongált meg. A rendőrök kiérkezéséig a dunavecsei polgárőr visszatartotta a férfit.

Dunavecse egyik pincéjét törte fel egy férfi 2024. június 2-án éjszaka. Miután nem sikerült semmit sem elvinnie, az utcára ment és mérgében egy autót rongált meg. Az egyik szomszéd látta a történteket és értesítette a rendőrséget. A legközelebbi rendőri egység egy kunadacsi polgárőrrel látott el szolgálatot. Mivel percekre voltak a betöréstől, értesítették a szolgálatban lévő dunavecsei polgárőrt, aki a kapott személyleírás alapján megtalálta a férfit, akit a hatóság kiérkezéséig visszatartott. Vele szemben lopás kísérlet miatt indult eljárás, melyet a kunszentmiklósi rendőrök a napokban bíróság elé állítási javaslattal befejeztek. Az autó rongálása miatt szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.