Sikeres együttműködés

2023. 02. 03., p - 13:29
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 30 éves rudabányai, egy 32 éves izsófalvai, és egy 41 éves edelényi férfival szemben. A gyanúsítottak 2023. január 30-e előtt egy izsófalvai cég telephelyére bementek és onnan kéziszerszámokat és akkumulátorokat tulajdonítottak el több mint egymillió forint értékben.

A rendőrök sikeres adatgyűjtésének eredményeként a három elkövetőt elfogták, és 2023. január 31-én gyanúsítottként hallgatták ki őket, melyek során beismerték a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a kihallgatás után szabadon bocsátották a férfiakat.

Ezek után a 30 éves rudabányai gyanúsított még aznap éjszaka másik két ismerősével közösen Múcsonyban, a József Attila úton egy parkoló autó üzemanyagtartályát kiszúrták, és abból benzint próbáltak eltulajdonítani.

"

A helyi polgárőrök szolgálatteljesítésük során a tolvajokat megzavarták a lopásban, akik elmenekültek a helyszínről. A polgárőrök információi alapján a rendőrök az elkövetőket 2023. február 2-án elfogták, és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű ébredés

A sértett reggel szembesült azzal, hogy míg ő az igazak álmát aludta otthonában, addig meglopták.

 

Eltűnt Kollár Zoltán

A 67 éves férfi megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Bilincsben

Közel egymillió forint összértékű kerékpárt és rollert lopott egy székesfehérvári férfi, a rendőrök elfogták.