Tízszeres körözött

2023. 01. 18., sze - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újpesti rendőrök elfogtak egy férfit, aki ellen tíz körözés volt kiadva.

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. január 11-én 9 óra 30 perc körül mentek ki egy Árpád úti lakáshoz, mivel információik szerint ott egy olyan férfi tartózkodott, aki ellen több körözés is volt érvényben.

Az egyenruhások a lakásban megtalálták a keresett férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy tíz körözés van ellene, melyből négyet a Fővárosi Törvényszék BV csoportja rendelt el garázdaság, kábítószer birtoklása és tartózkodási helyének megállapítása miatt. Ezeken felül kereste a Pesti Központi Kerületi Bíróság szintén garázdaság, míg a XVII. Kerületi Rendőrkapitányság testi sértés elkövetése miatt. Továbbá a nemzetközi körözésén túl két szabálysértési eljárásban elzárás végrehajtását is elrendelték.

A 24 éves férfit a kerületi rendőrök elfogták és előállították a kerületi kapitányságra, majd átkísérték az illetékes büntetés-végrehajtási intézetbe.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.