Keressük Déri Marcellt

2024. 02. 12., h - 13:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 30 éves férfit jelenleg is keresik a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányság 01160/157-7/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Déri Marcell ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves férfi 2021 decemberében a XVI. kerületből ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Déri Marcell

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Déri Marcell tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.