Keressük Farkas Nórát

2024. 06. 25., k - 09:16
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a 42 éves nő megtalálása érdekében.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a 03010/157/410/2024. számon körözési eljárást folytat Farkas Nóra kecskeméti lakos eltűnése ügyében.​

A 42 éves nő 2024. június 23-án 15 óra körül ismeretlen helyre ment el a kecskeméti lakhelyéről. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

Eltűnésekor fehér sportcipőt, fekete nadrágot, sötét, vízcsepp mintást rövid ujjú blúzt viselt. Fekete hátizsák és egy ridikül volt nála.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.