Keressük Taszári Kornélt

2024. 04. 17., sze - 12:58
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 19010/157/289/2024. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Taszári Kornél eltűnése ügyében.

A 14 éves fiú a bakonynánai lakásotthonból engedély nélkül távozott 2024. április 12-én, azóta holléte ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Taszári Kornél kb. 150 cm magas, átlagos testalkatú, rövid sötétbarna hajú, barna szemű.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.