Letartóztatásban+felhívás!

2024. 04. 17., sze - 11:48
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

Kerékpárjukat támasztva bandázott két fiú az érdi szabadidőparkban április 3-án délután, amikor többen odaléptek hozzájuk, hogy egy pár perccel korábban történt - általuk sérelmezett- közlekedési afférjüket számon kérjék rajtuk.  A társaság egyik tagja agresszívan követelte a fiúktól, hogy adják át értékeiket, térdeljenek le a földre és kérjenek bocsánatot, ellenkező esetben megveri őket. A sértettek engedelmeskedtek.

Az érdi nyomozók rablás miatt indítottak büntetőeljárást, két nap alatt belőtték a társaság tagjait, -köztük a fiatalkorú rablót is-, akit azóta a bíróság letartóztatott.

Adataink szerint az elkövető egy héttel korábban az érdligeti játszótéren, egy ez idáig ismeretlen fiúba is belekötött, akitől a cipőjét akarta elvenni. A rémült sértett végül nem a cipőjét, de nála lévő pénzét átadta támadójának.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy amennyiben a sértett magára ismer, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan bárki érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (Érd, Felső utca 4. szám), vagy hívják a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2898-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 segélyhívón.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.