Megszűnt az informatikai probléma a határátkelőhelyeken

2023. 05. 31., sze - 20:22
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A hiba okát a szakemberek megtalálták és megoldották, 20 óra 10 perctől a határforgalom ismét zavartalan.

Mint arról korábban beszámoltunk, informatikai rendszerhiba lépett fel az ország valamennyi határátkelőhelyén 2023. május 31-én 19 óra 25 perctől. A hiba okát a szakemberek megtalálták és megoldották, 20 óra 10 perctől a határforgalom ismét zavartalan.

Köszönjük az utazók türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.