Várjuk a határvadász-jelölteket!

2024. 05. 29., sze - 11:32
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Aktív toborzás május utolsó hetében Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 15 településen, 20 helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket. A toborzópontoknál megjelenteknek tájékoztatást adtak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. 

A szolgálat iránt érdeklődők június 1-jén 10-14 óra között találkozhatnak kollégáinkkal a Jászboldogházán, a Bercsényi úti játszótéren, ahol nemcsak a toborzásról kaphatnak első kézből tájékoztatást, hanem BikeSafe regisztrációra is lehetőség nyílik.

A rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Becsapott eladó

A Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen csaló ellen, aki egy internetes alkalmazáson hirdető nőt vert át.

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Fél hónap alatt 51 elfogás

A BRFK akciójában 51 embert fogtak el, köztük egy emberölés bűntett kísérlete miatt körözött férfit.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.