Fütyült rá, hogy két bíróság is eltiltotta a járművezetéstől

2022. 04. 28., cs - 09:27
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tiszacsegei férfi tetézte mindezt, hiszen a tiszafüredi nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés miatt is elszámoltatták.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő tiszacsegei lakost Tiszafüreden, a Sárgarigó utcában 2022. április 27-én a 18 óra 45 perc körül. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy korábban a Debreceni Járásbíróság és a Gyöngyösi Járásbíróság is eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök azt is megállapították, hogy a személygépkocsira egy korábban forgalomól kivont jármű hatósági jelzése került rászerelésre.

A járőrök előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A rendszámtáblákat a rendőrök lefoglalták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rács mögött

A ráckevei rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta azt a 21 éves férfit, aki rövid idő leforgása alatt 16 helyre tört be.

 

Mentések a viharban

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai július 22-én öt esetben hét személyt mentettek ki a tóból.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.