Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 11. 14., v - 07:06
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlete miatt kezdte meg ismeretlen tettes ellen a nyomozást, aki 2021. november 13-án, a reggeli órákban, az egyik szolnoki társasház zárt udvarára jogtalanul bejutott. Ezt követően a társasház lapos tetőjének egy részét felszaggatta, összehajtogatta a horganyzott lemezt, majd a pulóverét zsáknak használva abba  belerakta. A férfit a jogsértés közben megzavarták, ezért a helyszínről elmenekült. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a lakásáról előállításra került a tettes, aki gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.