Országos összesítő

2021. 12. 07., k - 02:24
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2021. december 6-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 37 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 168 személyt fogott el, közülük 35 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 74 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 136 embert állítottak elő, köztük 70 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további egy személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 176 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.