Országos összesítő

2022. 11. 27., v - 02:35
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2022. november 26-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 22 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 6 súlyos és 15 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 153 személyt fogott el, közülük 20 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 150 embert állítottak elő, köztük 65 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 99 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.

 

Tizenegyes – kapufa

A karcagi nyomozók őrizetbe vettek egy kenderesi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 11 bűncselekményt követett el az elmúlt félévben.

 

Halálos szúrás – befejezték a nyomozást

Az óbudai járőrök a helyszínen elfogták, az életvédelmi nyomozók pedig most befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2021 telén egy III. kerületi bérlakásban megölte az ingatlan üzemeltetőjét.