Országos összesítő

2023. 01. 29., v - 02:06
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2023. január 28-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 18 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 súlyos és 14 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 169 személyt fogott el, közülük 34 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 66 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 178 embert állítottak elő, köztük 86 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 108 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.