A rendőr fényautó legszebb útja

2022. 12. 02., p - 09:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdasági megfontolásból idén nem állítja ki a Teve utcai Rendőrpalota elé a fényautóját. Azonban a rendőrök Mikulása a Szent János Kórház kis betegeinek elvitte a különleges szolgálati gépjárművét, hogy pár órára mosolyt csaljon az arcukra.

A budapesti rendőrök kivilágított fényautója trélerrel érkezett a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológiai Osztálya elé. Az autót aggregátorral működtették és három órán keresztül örvendeztette meg a kis betegeket. Ezután a jármű visszatért a szolgálati helyére és „levette” ünnepi ruháját.  

A BRFK munkatársai a társadalmi felelősségvállalás jegyében immár hagyományosan minden évben ellátogatnak olyan egészségügyi intézménybe, ahol gyerekeket ápolnak.

A BRFK Mikulása idén a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológiai Osztályán lábadozó kicsiket lepte meg a fényautójával.

A jármű kivilágítását dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy Budapest rendőrfőkapitánya a BRFK Mikulásával és a Szent János Kórház főigazgatójával, Dr. Ralovich Zsolttal „helyezte üzembe” a kicsik örömére, valamint a rendőrök ajándékokkal is készültek.

A fényautó - három éve – minden Karácsonykor a Teve utcai Rendőrpalota előtt várta a látogatókat, azonban idén gazdasági megfontolásból a feldíszített gépjármű a „garázsban marad”.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.