Baleset a 6-os számú főúton, Paks térségében

2022. 10. 03., h - 14:24
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két személyautó ütközött össze a 6-os számú főút és a Kölesdi utca kereszteződésében

Személyi sérüléses baleset történt 2022. október 3-án 13 óra 42 perc körüli időben a 6-os számú főúton Paks térségében, a Kölesdi utca- 6-os út kereszteződésében. Egy, a Kölesdi utcán haladó jármű a kereszteződésbe hajtott, nem adta meg az elsőbbséget a Budapest irányából, a 6-os számú főúton közlekedő kocsinak, így összeütköztek. A balesetben az elsődleges információk szerint egy utas könnyebben sérült. A helyszínelés és műszaki mentés idején a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad. A felhasznált fotót Füredi Ferenc készítette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.