Zavartalan a forgalom az M6-os autópályán

2021. 05. 16., v - 19:34
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a délután Dunaszentgyörgy térségében történt baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, közúti balesetről érkezett bejelenés 2021. május 16-án 13 óra 23 perckor. Egy személygépkocsi közlekedett az  M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 116-os kilométerszelvény közelében, Dunaszentgyörgy térségében. Az autó defektet kapott, a jármű vezetője elvesztette uralmát a kocsi felett, és nekiütközött az előtte közlekedő személygépkocsinak. A balesetben az elöl haladó autóban, az elsődleges információk szerint, ketten súlyosan megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, mind a sofőrt, mind utasát kórházba vitték.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.